راه افتادن کمپینی در فضای مجازی از سوی گروهی از فعالان آمریکایی علاقهمند به مباحث فرازمینیها برای اجرای یک حمله دستهجمعی به پایگاه نظامی موسوم به “منطقه ۵۱” در صحرای نوادای آمریکا جنجالآفرین شده است؛
کمپینی که تا کنون نزدیک به یک و نیم میلیون حامی شامل ۸۰۰ هزار شرکتکننده داوطلب را به خود جذب کرده و هشدارهای مقامهای ارتش آمریکا را نیز در پی داشته است.
چندین دهه است که یک پایگاه اسرارآمیز ارتش آمریکا در ناحیه موسوم به “منطقه ۵۱” واقع در صحرای نوادای آمریکا موضوع انواع و اقسام تئوریهای توطئه اعم از طراحی و وجود تسلیحات پیشرفته محرمانه در این منطقه تا حضور موجودات فرازمینی در آنجا را به همراه داشته است هر چند که مقامهای آمریکایی نیز متقابلا حساسیت زیادی نسبت به محرمانه نگه داشتن این منطقه نشان دادهاند. این منطقه همچنین موضوع جذابی برای ساخت انواع فیلمهای علمی-تخیلی و بازیهای کامپیوتری نیز بوده است.
تمام چیزی مقامهای آمریکایی از جمله سازمان سیا به صورت رسمی درباره این منطقه فاش کردهاند اذعان به وجود یک پایگاه محرمانه نیروی هوایی آمریکا در آنجا است و آنها هیچ جزئیات دیگری درباره این پایگاه تا کنون مطرح نکردهاند.
با این وجود نزدیک به یک هفته پیش کمپینی سایبری در شبکه اجتماعی فیسبوک از سوی علاقهمندان به موضوعات فرازمینی به راه افتاد که عنوانش به این صورت است: “به منطقه ۵۱ حمله کنید، آنها نمیتوانند جلوی همه ما را بگیرند”.
این کمپین تاریخ ۲۰ سپتامبر آتی (۲۹ شهریور) را به عنوان موعد اجرای حمله دستهجمعی و چند صد هزار نفری به این پایگاه محرمانه تعیین کرده است.
این کمپین از زمان به راه افتادن مورد توجه رسانه های غربی نظیر سیانان، دیلی تلگراف و چندین رسانه دیگر قرار گرفته است.
طبق گزارش خبرگزاری اسپوتنیک، جدیدترین آمار نشان داده که تا کنون و در عرض کمتر از یک هفته دست کم ۸۰۷ هزار نفر به عنوان “داوطلب رفتن” نامشان را ثبت کردهاند و دست کم ۷۱۷ هزار نفر نیز به این کمپین اظهار علاقهمندی و از آن حمایت کردهاند.
این که نیت این افراد مدعی جستجو برای حقایق مربوط به فرازمینیها نسبت به عملی کردن این برنامه خود چقدر جدی است مشخص نیست.
در عین حال شوخیهایی نیز از سوی این افراد در قبال این کمپین مطرح شده که سبب شده برخی آن را چندان جدی تلقی نکنند و حتی تعدادی از همین علاقهمندان به کمپین نیز پستها و مطالبی درباره آن منتشر کردهاند که جدی بودن این کمپین را زیر سوال برده و عدهای دیگر از این فعالان نیز نسبت به این که اصلا کسی برای عملی کردن این برنامه در مجاورت پایگاه هوایی ادواردز در منطقه ۵۱ حاضر شود اظهار تردید کردهاند.
با این وجود رسانهها میگویند که به احتمال زیاد از بین این ۱.۵ میلیون حامی تعدادی پیدا خواهند شد که در آن روز برای اجرای این کمپین در آن محل حاضر شوند.
همین موضوع سبب شده که نیروی هوایی آمریکا به این فعالان از بابت عملی کردن چنین طرحی و خطراتش برای آنها هشدار بدهد.
لورا مکاندروز، سخنگوی نیروی هوایی آمریکا به واشنگتن پست گفت: این منطقه یک منطقه بدون محدودیت برای آموزش و مانور نظامی نیروی هوایی آمریکا است و ما کاملا نهی میکنیم از این که کسی برای آمدن به این منطقه اختصاصی آموزش و تمرین نیروهای مسلح آمریکا تلاش کند. من متذکر میشوم که ارتش متعهد به حفاظت از آمریکا و داراییهایش است.
این منطقه بعد از آن مورد توجه قرار گرفت که نیروی هوایی آمریکا در دهه ۱۹۵۰ اقدام به تست یک هواپیمای پیشرفته و محرمانه مخصوص شناسایی موسوم به هواپیمای U-۲ کرد.
سال ۲۰۱۳ بود که سرانجام دولت آمریکا، آن هم بعد از مطرح شدن درخواستی برای اطلاعرسانی درباره این منطقه در سال ۲۰۰۵ با استناد به قانون آزادی اطلاعرسانی، اظهاراتی را درباره آن مطرح و به محرمانه بودن این منطقه به لحاظ اطلاعاتی اذعان کرد.
علامتهایی که در اطراف پایگاه نظامی نیروی هوایی آمریکا در منطقه ۵۱ نصب شده هشدار میدهند که حکم تیر علیه هر کسی که وارد این منطقه شود وجود دارد.
رسانه Metro نیز چندی پیش گزارش داد که افسران کلانتری محلی و افسران وابسته به “سایت امنیت ملی نوادا” (NNSS) به سمت مردی که تلاش میکرد با یک وسیله نقلیه به این منطقه محرمانه وارد شود شلیک کردند.